MENÜ

                     ADA NAIL´S


Mert az ápolt kéz helyettünk beszél...


Bejelentkezés: 06-30-648-0290

Paraffinos kézápolás

Ha valakinek nagyon száraz és könnyen repedezik a bőre, akkor egy ún. paraffinos oldattal nagyon jó eredményeket érhetünk el. A paraffinos kézápolás több technikát is rejt egy kezelés alkalmával. A kéz bőrét radírozza, fertőtleníti, vitaminnal is ellátja egyben.

Maga a paraffin egy olyan anyag, ami kollagénes, emellett víz- és zsiradékpótló. Jó hatással van a bőrre, és a köröm szarulemezét is kellően átpuhítja. A paraffin olaj természetes vitaminokat juttat mélyen a bár, és a körömház alá.

A technika elég egyszerűnek tűnik, mégis inkább azt ajánljuk, hogy bízd szakemberre. Alapos kézmosás után letisztítjuk a körömlakkot, hogy semmi se védje az eredeti körömmázt, így elérjük azt, hogy a beszívódási folyamatot semmi sem fogja gátolni.

Száradás után fertőtlenítjük a kezet, hogy minél sterilebb legyen a felület, és minden baktériumot elpusztítsunk. Ha a kezelés előtt bőrradírt alkalmazunk, akkor az elhalt hámréteget is eltávolítjuk ezzel. A hatóanyagok így sokkal könnyebben bejutnak a bőrbe. Alapos átmasszírozás után következik egy kollagénes pakolás, majd jön a várva várt paraffinos olajfürdő.

A paraffin fürdő olyan meleg, hogy éppen csak langyosnak lehet érezni. Háromszor kell belemártani a fürdőbe, közötte kicsit száradni hagyni. Így egy eljárással három réteget viszünk fel a kezedre. Az utolsó után egy kesztyűben tartva dunsztoljuk addig, míg ki nem nyílnak a pórusok, és a hatóanyag mélyen be nem szívódik. Ennek időtartama kb 20 perc.

Az idő letelte után mint egy arcmaszkot egyben el tudjuk távolítani. A művelet legvégén egy gyümölcssavas hidratálókrémes pakolást teszünk fel, ami kiválóan összehúzza a kitágult pórusokat, bezárva a paraffin olajat a bőrödbe. Ezzel az eljárással a paraffinolajas fürdővel bevitt hasznos anyagok egészen a kötőszövetig eljutnak, s mivel a pórusokat lezártuk, kb. két hétig sima ápolt lesz a bőrünk, és a körmünk.

A paraffinos kézápolással csak akkor érhetsz el eredményeket, ha kúraszerűen alkalmazod, mert egyszeri kezeléssel, ideiglenes eredményt érsz el. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az első hetekben legalább kétszer ajánlatos alkalmazni, majd a harmadik-negyedik héten heti egyszeri kezelés már elegendő. Utána kéthetente ajánlatos megismételni, hogy a kialakított hatás után sokáig megmaradjon a megfelelő állapot.

 

Hírek

  • Zselés műköröm Lábra
    2010-08-10 18:26:21

    ÚJDONSÁG: Zselés műköröm lábra!

Asztali nézet