MENÜ

                     ADA NAIL´S


Mert az ápolt kéz helyettünk beszél...


Bejelentkezés: 06-30-648-0290

Japán manikűr

Sajnos sok nőnek problémát jelent, hogy amikor levetetik a műkörmöket, akkor sokszor nem kívánt eredményt lát a saját körmén. Ez adódhat a nem megfelelő szakszerű eltávolítástól, de a köröm gyengeségétől is. Ilyenkor a körmök elvékonyodnak, töredezettek lesznek, különböző sérülések kelethetnek rajta.

Sajnos, sok műkörmös is elmulasztja a megfelelő tájékoztatást, hogy a műköröm viseletnek lehetnek káros mellékhatásai is. Ugyanis nem minden nőnek a körme alkalmas a műköröm viseletre, de mégis elég egy pillanatnyi kíváncsiság, vagy úgy gondolja, követnie kell a trendi megjelenést a többi nőhöz hasonlóan.

Ilye esetben szinte gyógyírként szoktuk javasolni a méhviaszos japán manikűrt. Ez a kezelés olyan mértékben javítja a köröm állagát, hogy napok alatt sokkal erősebb, fényesebb lesz a köröm. A méhviasz kezelés kicsit meg is gyorsítja a köröm megfelelő növekedését.

A japán manikűr annyira hatásos, hogy még azt is el lehet érni vele, hogy a saját körmeid olyan szép egészséges erős lesz, mintha csak műkörmöt viselnél. Az a tény, hogy erős, tartós lesz a köröm, annak is köszönhető, hogy a méhviasz teljesen beépül a körömlemezbe, a természetes anyag csodás hatása nem marad el. Van olyan is, aki idegenkedik attól, hogy a körmére bármit is rátegyenek, valahogy nem tudja megszokni, hogy nem a saját körmeit látja, érzi.

Alig telik el pár hónap, és a saját körmeid lesznek az ékszereid mindenféle művi hatás nélkül. Nem kell semmit rápíteni, felhordani, mindenféle sablonokkal, tippel erősíteni, csakis a teljesen eredeti körmeiddel fogsz sikereket elérni, mert csodájára fognak járni, annyira erőteljes, szép lesz.

A japán manikűr leglényeges eleme, hogy méhviaszt dolgoznak bele a körmeidbe, majd polírozzák. A méhviasz kezelést, ha rendszeresen alkalmazzák, akkor erősebb, fényesebb lesznek a körmeid. Az eljárás teljesen természetes anyaggal történik, az érzékeny köröm sem fog károsodni. A japán manikűr elnevezés Japánból származik, ott a japán arisztokrácia legtitkosabb kezelése volt. Ez a körömápolási eljárás alkalmas arra is, hogy aki a műkörmöt megszünteti, ezzel a technikával az esetleg megsínylett körmöt nagyon gyorsan regenerálja, régi fényét visszaadja.

A technika igen egyszerűnek tűnik, mégis inkább bizzátok szakemberre, sokkal gyakorlottab kezekben leszel így. A tecnika abból áll, hogy finoman lecsiszoljuk a körömlemezt, majd a méhviaszt beledörzsöljük a körömbe. A polírozóval finom mozdulatokkal beledolgozzuk az anyagot, ezáltal beépül magába a körömbe, és ott kifejti a jótékony hatását. A méhviaszos eljárást érdemes 1-2 hetente megismételni, ez a fajta kezelés helyre hozza a gyenge körmöket is.

 

Hírek

  • Zselés műköröm Lábra
    2010-08-10 18:26:21

    ÚJDONSÁG: Zselés műköröm lábra!

Asztali nézet