MENÜ

                     ADA NAIL´S


Mert az ápolt kéz helyettünk beszél...


Bejelentkezés: 06-30-648-0290

Hagyományos manikűr

A hagyományos manikűr áztatással kezdődik, ekkor felpuhul a köröm állaga, s könnyen alakítható lesz. A kézmeleg vízbe folyékony szappant teszünk, különböző adalékokat, például bőrpuhító, fertőtlenítő folyadékot teszünk bele, esetleg illóolajat, ami különlegessé teszi az áztató folyadékot. A bőr fellazulása pár percen belül megtörténik, a körömre rakódott lenőtt bőrt így könnyen el tudjuk távolítani. Felkaparjuk, levágjuk ezeket, ha kell reszeljük, vagy géppel lecsiszoljuk. Ezután veszi kezdetét a műkörmös munka, ha ezt a vendék igényli.

 

Francia manikűr

A francia műköröm nem tévesztendő össze a francia végű lakkozással, az egy másfajta tecnika.

A Francia manikűr egy mostanában nagyon divatos, klasszikusnak mondható manikűrözési mód, melyet párizsi designerek fejlesztettek ki. nagyon szép akár mindennapi viseletre, de alkalmi megjelenésekre sem fog ciki lenni, hiszen a jólápoltság érzését kelti. Hiszen a klasszikus fehér körömvégek gyönyörűen mutatnak az áttetsző rózsaszín vagy bézs alapon.

Itt nem alkalmazunk vizes áztatást, a megvastagodott körömbőrt egy speciális, erre a célra kifejlesztett folyadékkal távolítjuk el. Ez a körömbőr eltávolító anyag egy kiváló minőségű francia termék, amely segítségével a felesleges, elhalt szaruréteget, lenőtt bőrt eltávolíthatjuk a köröm roncsolása nélkül. ezzel az eljárással kíméletesen eltávolítható a felesleges bőröcske.

 

Japán manikűr

Újabb trendi megoldásként jelentkezett nemrég a japán manikűr. Kiváló technika ha a köröm töredezett, nagyon gyenge, fénytelen. A japán manikűr leglényeges eleme, hogy méhviaszt dolgoznak bele a körmeidbe, majd polírozzák. A méhviasz kezelést, ha rendszeresen alkalmazzák, akkor erősebb, fényesebb lesznek a körmeid. Az eljárás teljesen természetes anyaggal történik, az érzékeny köröm sem fog károsodni. A japán manikűr elnevezés Japánból származik, ott a japán arisztokrácia legtitkosabb kezelése volt. Ez a körömápolási eljárás alkalmas arra is, hogy aki a műkörmöt megszünteti, ezzel a technikával az esetleg megsínylett körmöt nagyon gyorsan regenerálja, régi fényét visszaadja.

 

Hírek

  • Zselés műköröm Lábra
    2010-08-10 18:26:21

    ÚJDONSÁG: Zselés műköröm lábra!

Asztali nézet