MENÜ

                     ADA NAIL´S


Mert az ápolt kéz helyettünk beszél...


Bejelentkezés: 06-30-648-0290


Láköröm díszítés

Ne feledkezzünk meg róla, hogy trendi és divatos lett a lábujjunk körmét is feldíszíteni. Itt is ugyanazon technikákat lehet alkalmazni, mint a kézen, nagyon sokan például a lábköröm lakkozása helyett zselét kérnek rá. Különösen a nyári viseletet nagyon feldobja, hogy a kezünk, és lábunk körmein ugyanaz a díszítés van, harmonizál egymással. A nyári viselet ennek különösen kedvez, hiszen a szandál, papucs láttatni engedi a lábujjunk körmeit, és nagyon csinosnak érzi magát az, akinek a lába is szép és ápolt.

A lábujj körmén a zselét nagyon vékonyan is fel lehet hordani, mert a lábunk ritkán ütődik bármiylen tárgyhoz, hogy ne bírná véákonyabb réteggel is az igénybevételt. A lábujjon a körmök sokkal lassabban nőnek, mint a kézen, így a műköröm lenövését ritkábban kell feltöltéssel kipótolni, mint a kézen. Általában azt lehet mondani, hogy 5-6 hetente ajánlatos megmutatni a szakembernek, aki a köröm növekedésének ütemében ki tudja javítani a műkörmöt.

Nem csak a zselés megoldás jöhet számításba, hanem a kézen megismert tecnikák is alkalmasak a láb körmeinek díszítésére. Ha a kézzel összhangban szeretnénk megcsinálni a lábujj körmét, ennek semmi akadálya nincs. Alkalmazhatunk egyszerű díszítéseket, pl. matrica, vagy csillámpor, de akűár porcelánvirágokat, vagy tört kagylóhéjat is alkalmazhatunk. A díszítés nem rontja a tartósságot, az esztétikai élményt viszon ugrásszerűen javítja, egy mai nő már a lábain sem engedheti meg a hanyagságot.

 

Hírek

  • Zselés műköröm Lábra
    2010-08-10 18:26:21

    ÚJDONSÁG: Zselés műköröm lábra!

Asztali nézet