MENÜ

                     ADA NAIL´S


Mert az ápolt kéz helyettünk beszél...


Bejelentkezés: 06-30-648-0290

Műkörömépítés

A műköröm építés az eredeti köröm átalakítása, annak meghosszabbítása, esztétikusabb alakúvá formálása. A műköröm felépítése által szebb, esztétikusabb lesz a kezed, szinte vonzza a tekintetet, mert sokkal lágyabb, finomabb látványt nyújt.

Lehet válogatni a rövid és a hosszú műköröm között, mindenkinek az ízlése szerint. Legjobban kedvelt a francia műköröm, ebből nagyon nagy a választék.

A köröm építés természetesen egyedi színekkel, diszkrét, avagy extrém színekkel is elképzelhető.  A festés és köröm díszítés során vannak  alap színek és megoldások, amiket előszeretettel szoktak kérni a vendégek. Az alkalmi köröm felépítés mindig kicsit elegánsabb, merészebb a mindennapi viseletnél,  akár még az alkalmi ruhához is lehet késziteni exra kiegészítőkkel ellátott műkörmöt.

A műköröm építésénél általában a természetesség a meghatározó, persze alkalmi viseletnél nagyon látványos, egyedi is tud lenni. A rugalmas, szép, vékony formájú köröm lágyabb hatást kelt, fiatalosabb külsőt sugároz. A technika kiválasztásánál mindig arra kell törekedni, hogy a mindenkori élethez alkalmazkodjon.

Ha valamilyen alkalomra szeretnél műkörmöt építtetni, igazán extra köröm díszítés készíthető. A ritka alkalom egyáltalán nem károsítja a természetes körmöt, de a tapasztalat azt mutatja, hogy aki egyszer megérzi ennek az elegáns viseletnek az ízét, az lelkes műköröm viselővé válik.

Ha már a műköröm építés állandó részeddé válik, azt rendszeres időközönként fel kell tölteni. Ugyanis a köröm folyamatosan nő, a 3-6 hetente történő átalakítás során kicsit át kell alakítani, utánacsiszolni, megrövidíteni, mert a műköröm is le tud nőni, és akkor már nem lesz esztétikus.

 

Hírek

  • Zselés műköröm Lábra
    2010-08-10 18:26:21

    ÚJDONSÁG: Zselés műköröm lábra!

Asztali nézet